Oportunitati de afaceri ale Camerei de Comert si Industrie Bilaterala Romania-Columbia

Citeste in format PDF oferta

Andes Export Company este prima companie columbiana exportatoare de fructe exotice fondata in anul 1999.
Comercializaeaza mai ales gooseberry, in diferite forme, dar si alte fructe exotice precum: maracuya, fructul pasiunii, baby banana,tamarillo. Exporta in principal pe pietele din Europa si USA.

Citeste in format PDF oferta

Belleza Express este o companie columbiana, printre cele mai mari companii producatoare de cosmetice din Columbia fondata in anul 1990. S-a diferentiat pe piata cosmeticelor prin produse de calitate adresate mai multor categorii de varsta. Exporta produsele sale in tari ca: USA si tari din america Latina (Ecuador, Peru, Guatemala, Venezuela, Chile, Bolivia, Mexico s.a).

Ocati Tropical Fruits este una dintre dntre cele mai importante companii columbiene producatoare si exportatoare de fructe exotice. De mai bine de 26 de ani, Ocati exporta fructe exotice de calitate pentru magazine, supermarketuri in tari din intreaga lume.

Citeste in format PDF oferta
Citeste in format PDF oferta

San Albero este o companie cu o traditie indelungata, cu o experienta de peste 40 de ani in cultivarea cafelei. Aflata la a treia generatie de cultivatori de cafea, compania are in derulare un proiect ambitios de a oferi o cafea unica si speciala celor care au un stil de viata rafinat si luxos.
San Alberto este o cafea superpremium cultivata pe solul din Buenavista la o altitudine de peste 1800 m.
A castigat numeroase premii, printre care: Product of the year la World Food Moscow 2011; 3 Gold Stars ITQI 2012, 2013, 2014; Crystal Award ITQI 2014; Gold Medal Monde election 2014.
In Europa, doar in Suedia si Olanda este exportata cafeaua produsa de San Alberto.

Citeste in format PDF oferta

Alfa este o companie columbiana care comercializeaza produse pentru amenajari interioare si exterioare.

Citeste in format PDF oferta

Industrias Fuller Pinto SA ofera solutii complete de curatare pentru casă, instituți și industrie; prin producerea și comercializarea de produse inovatoare și de calitate excelentă.

Flor de Apia este o plantație de cafea columbiană creata de niste iubitori de cafea autentica care doresc sa ofere lumii o cafea speciala. Cafeaua Flor De Apia este una speciala, 100% arabica si de asemenea cultivata la mare altitudine si intr-un mod ecologic. Compania Flor de Apia exporta produsele sale in tari din Europa, Orientul Mijlociu, America Latina, USA.

Citeste in format PDF oferta

Camera de Comerț și Industrie Bilaterală România-Columbia

Camera de Comert si Industrie Bilaterala Romania-Columbia